MENEDZSERKÉPZŐ KÖZPONT
 
Útmutatás és értékteremtés
2012 ótaL.É.P.J.!

SZEMLÉLETMÓDVÁLTÓ
EGYÉNI
MENTORPROGRAM


Önismeret és készségfejlesztés,
one-to-one online tréningekkel, utókonzultációkkal, tanácsadássalLendület   Élmény   Produktivitás   JelenlétEgyéni program, aminek fókuszában ügyfeleim SAJÁT készségeinek és önismeretének fejlesztése áll.


ELMÉLETI ALAPOK   |   JÁTÉKOS, ELGONDOLKODTATÓ FELADATOK   |   INSPIRÁLÓ GONDOLATOKMost van lehetőséged, hogy dönts és meg is tedd, hogy elindulj végre az utadon! Itt a megoldás, hogy úgy szárnyalhass a munkádban és a magánéletedben, ahogyan azt elképzelted. Ne hagyd veszni, LÉPJ!


❯❯
KOMPLEX SZEMLÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM AZOKNAK, AKIK DINAMIKUS ÉS HATÉKONY FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGET KERESNEK, ÉS FELISMERIK AZT, HOGY ÖNMAGUK ÉS KÉSZSÉGEIK FEJLESZTÉSE NÉLKÜL AZ ÁLTALUK KÉPVISELT VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSE SEM MEGY MAXIMÁLISAN.
❯❯  Régóta próbálod megtalálni a valódi és működő megoldást arra, hatékonyabban fejleszd önmagadat és az általad képviselt vállalkozást, de nem találtad eddig az utadat?
❯❯  Úgy érzed, hogy szakmai szinten jó úton jársz, de hiányzik valami ahhoz, hogy igazán hatékony legyél?
❯❯  Szeretnéd tudatosabban élni a mindennapokat?
❯❯  Szeretnél előbbre jutni a ranglétrán?
❯❯  Eleged van az alkalmazotti létből? Már nem élvezed, amit csinálsz? Szeretnél vállalkozóvá válni?
AKKOR EZ A PROGRAM NEKED SZÓL!
Mit nyújt a program?

A szemléletmódváltó program motivációt, útmutatót ad a mindennapokra, a munkádban és a magánéletedben egyaránt.
A programmal mélyebb önismeretre teszel szert, mely minden fejlődésünk alapja.
A készségeid fejlesztésével és a tanult, azonnal beépíthető eszközökkel hatékony, magabiztos és tudatosabb leszel.
A tréningeken az egyéni stratégiáid kialakításán dolgozunk, hogy azok összhangban legyenek a munkáddal és a magánéleteddel.
A tréningalkalmak számos felismerést és AHA-élményt adnak: egyszer csak egyik pillanatról a másikra összeáll a kép, és megértesz valami fontosat magadról és a környezetedről.


A világ és a környezet állandóan változik! És te magad? Gondoltál már arra, hogy mit veszítesz, ha továbbra is minden marad a régiben?

Aki nem fejlődik, az automatikusan lemarad!

Csak szeretnéd, vagy valóban akarod? Mit gondolsz, mi lesz, ha nem változtatsz? Ki irányítja a te életedet? Megteszed azt, ami valóban működik?
Az egyéni fejlesztési programban magad döntöd el, hogy mikor szeretnél kezdeni,

nem kell egy várnod arra, míg egy csoportos kurzus indul,

VÁGJ BELE MOST, BEVEZETŐ ÁRON!

Miért hoztam létre a programot?


16 éve dolgozom az üzleti szférában, 9 éve vagyok vállalkozó. Ha már a vállalkozásom megalapításakor birtokában lettem volna azoknak a készségeknek, amikkel most rendelkezem, és már akkor mélyebb önismeretre tettem volna szert, teljesen más lendülettel, szemlélettel fejlesztettem volna a cégemet.
Szeretnék a programmal ügyfeleimnek hosszú éveket megspórolni.
Hiszek az egyéni fejlesztési folyamatok erejében és hatékonyságában, ezért bevált metódussal, egyszemélyes tréningekkel dolgozom kedves ügyfeleimmel.

Ács Nóra, tréner, ügyvezető igazgató, Menedzserképző KözpontTréneri, idegenforgalmi közgazdász, marketing szakközgazdász végzettséggel rendelkezem.
Közel 300 konferencia, workshop, tréning megszervezése után belevágtam az intenzív önfejlesztésbe. Miután elkezdtem önismeretet tanulni, kitárult előttem a világ, és megfogalmazódott bennem, hogy legszívesebben minden embert arra biztatnék, tanuljon önismeretet, mert ettől sokkal színesebb lesz a világa. Rájöttem, hogy e segítő szakma részese szeretnék lenni, melynek képviselőjeként célom és küldetésem az, hogy olyan megoldásokat adjak, amelyek segítik elindítani ügyfeleimet a fejlődés útján. Hiszek az állandó fejlődés lehetőségében, és az élethosszig tartó tanulásban – ezt tekintem 2012 óta fennálló vállalkozásom, a Menedzserképző Központ hitvallásának is.
Kiknek szól a Mentorprogram?


❯❯  Olyan vállalkozóknak, akik szeretnék végre a saját kezükbe venni a gyeplőt, és turbó fokozatra szeretnének kapcsolni.
❯❯  Azoknak, akik szeretnének feljebb lépni a ranglétrán, és belátják, hogy ez az egyéb kompetenciáik és az önismeretük fejlesztése nélkül nem megy.
❯❯  Olyan kezdő vállalkozóknak, akik a jövőben a vállalkozásuk fejlesztésére szeretnének koncentrálni, így előtte szeretnék önmagukat fejleszteni.
❯❯  Azoknak, akik azt tervezik, hogy vállalkozóvá válnak, és a cégalapítást követően csak a vállalkozásuk fejlesztésével szeretnének foglalkozni.

❯❯❯❯
   Milyen választható csomagok vannak?
   ❯❯❯❯


❮❮❮ ❮❮❮ ❮❮❮

MINI
MENTORPROGRAM


130 000
Ft + áfa


4 x 2 óra egyszemélyes, online tréning
2 x 30 perc utókövető konzultácIÓ ÉS TANÁCSADÁs (ONLINE)
modulok segédanyagai
10% kedvezmény az egyszemélyes, online tréningek áraiból*
10% kedvezmény csoportos, online tréningek áraiból*A program moduljai


 
  CÉLKITŰZÉS
hatékony célkitűzés; jövőtervezés - egyéni akciótervek elkészítése; céljaink csoportosítása: valós, motivátor, energiaadó, energiafaló, egyéb célok alapján

  SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓ
személyes motivációnk megtalálását, erősítését eredményezi

  HATÉKONYSÁGNÖVELÉS I.
idő- és hatékonyságmenedzsment: hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?; miként kezeljük az időrablókat? hogyan legyünk hatékonyak a munkánkban és a magánéletünkben?

  HATÉKONYSÁGNÖVELÉS II.
szokásmenedzsment: szokáscsere - miként változtassunk szokásainkon; hogyan építsünk be új szokásokat?
halogatáskezelés: hogyan szokjunk le a halogatásról?

❯❯❯ ❯❯❯ ❯❯❯

EXTRA
MENTORPROGRAM

 
250 000
Ft + áfa


8 x 2 óra egyszemélyes, online tréning
2 x 60 perc utókövető konzultáció ÉS TANÁCSADÁS (ONLINE)
modulok segédanyagai
15% kedvezmény az egyszemélyes, online tréningek áraiból*
15% kedvezmény csoportos, online tréningek áraiból*A program moduljai


  ÖNISMERET
mélyebb önismeretet ad, mert ez minden fejlődésünk alapja; személyiségfejlődést és a tudatosság erősítését eredményezi

  ÖNBIZALOMNÖVELÉS
pozitív énkép és nagyobb önbizalom kialakítása; kudarcok hatékony kezelése, felkészülés váratlan helyzetekre

  CÉLKITŰZÉS
hatékony célkitűzés; jövőtervezés - egyéni akciótervek elkészítése; céljaink csoportosítása: valós, motivátor, energiaadó, energiafaló, egyéb célok alapján

  SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓ
személyes motivációnk megtalálását, erősítését eredményezi


  ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓS ALAPOK
önérvényesítés és saját határaink meghúzása; miként mondjunk NEM-et? hogyan kommunikáljunk én-üzenetekkel?

  KONFLIKTUSKEZELÉS ALAPOK
gördülékeny és eredményes konfliktuskezelést nyújt

  HATÉKONYSÁGNÖVELÉS I.
idő- és hatékonyságmenedzsment: hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?; miként kezeljük az időrablókat? hogyan legyünk hatékonyak a munkánkban és a magánéletünkben?

  HATÉKONYSÁGNÖVELÉS II.
szokásmenedzsment: szokáscsere - miként változtassunk szokásainkon; hogyan építsünk be új szokásokat?
halogatáskezelés: hogyan szokjunk le a halogatásról?

Igény esetén részletfizetési lehetőséget biztosítok kedves ügyfeleimnek.
* a kedvezmények a mentorprogramot követően egy évig vehetők igénybe, egy vállalaton belül korlátlanul felhasználhatók.


„Az őrültség legbiztosabb jele, amikor az ember mindig ugyanazt csinálja, és más eredményre számít.”
(J. D. Barker)


Egyszerre csak limitált számú ügyféllel tudok dolgozni,
kezdj bele a programba, várom mielőbbi megkeresésedet!

❯❯❯  GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK?  ❮❮❮


Miért pont ezek a kurzustémák?

Olyan témákat gyűjtöttem össze, amik segítenek abban, hogy ne csak a szakterületen legyél kiváló szakember, hanem az elmélyített önismeretnek és a készségeid fejlesztésének köszönhetően új dimenzióba tudj lépni, és egy másfajta szemléletmóddal tudd megközelíteni a munkádat és a magánéletedet.
Milyen is az az egyszemélyes tréning? Hogyan néz ki a fejlesztési folyamat?
A tréningen nemcsak tudásátadás, kompetenciafejlesztés történik, hanem a kapott feladatokkal ügyfeleim önmagukon dolgoznak, a gondolataikat, érzéseiket nem szükséges megosztaniuk.
Az utókövető konzultációk alkalmával lehetőség van a tanult technikák gyakorlatba való beépítése során felvetődő kérdéseidet megbeszélnünk, a technikákat ellenőriznünk.
Miért jó az egyszemélyes tréning?
Nem kell egy előre meghirdetett időrendhez igazodnod. Nem kell másokhoz sem alkalmazkodnod, az általad elmondottak bizalmas környezetben hangzanak el.

A miértjeidre, problémáidra személyiség- és helyzetfüggő válaszokat és megoldásokat kapsz. Az osztatlan figyelemnek köszönhetően felszínre kerülnek a kérdéses területek.
A saját tempódban haladhatsz, minden benned felvetődő kérdést feltehetsz, és a számodra fontos témában lehetőséged van jobban elmélyedni. A tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátítod el, amelyek rövid időn belül igazi hozzáadott értéket adnak majd számodra, és az általad képviselt vállalat számára.
Miért online?
Így nem kell időt pazarolnod az utazásra, nem kell kényelmetlen tantermi körülmények között tanulni, a munkahelyedről, vagy otthonról, egy kényelmes kanapéról is bejelentkezhetsz a tréningekre és az utókonzultációkra.
Mikor indul a program? Mikor vannak a tréningidőpontok?
Mivel ez egy egyéni kurzus, így az indulási időpontot és a további alkalmakat is a magad időbeosztásának megfelelően alakítjuk. Bármikor tanulhatsz, munkaidőn kívül és hétvégén is meg tudjuk valósítani a tréningeket és a további alkalmakat. Nem kell hosszú heteket várnod mire a kurzus megkezdődhet, azonnal belekezdhetsz a fejlődésbe!
Milyen gyakran találkozunk?
Az egyéni időbeosztásodhoz igazodva találkozunk az online térben, javaslom, hogy minimum heti egy alkalommal erre kerüljön sor.
A programot legkésőbb 3 hónapon belül szükséges elvégezni a megfelelő hatékonyság érdekében. Az online utókonzultációk egy részét a tréningfolyamat közben javaslom igénybe venni, az utolsó konzultációt legkésőbb az utolsó képzést követő két héten belül szükséges igényelni.
Mennyi időt kell tervezned a fejlődésedre?
Csak a találkozók idejére kérek aktív figyelmet és koncentrációt, nem terhellek házi feladatokkal.
Van-e arra lehetőség, hogy egyszemélyes formában tovább dolgozzunk a Mentorprogramot követően?
Ha a modulokat szeretnéd mélyebben elsajátítani, vagy szeretnél többet gyakorolni, akkor egyszemélyes tréningek és konzultációk formájában továbbra is állok rendelkezésedre.

Számos önfejlesztő könyvem van már, mitől lesz más ez a program?
Olyan témákat gyűjtöttem össze, amik hatékonyságnövelő rendszeren keresztül vezetnek végig. A modulok esszenciáját gyakorlatközpontú tréningmetodikával adom át, ami egy remek alapot jelent. A továbbiakban igénytől függően tudod magad fejleszteni a megvásárolt könyvekkel, vagy együtt, további egyéni fejlesztési folyamattal.
Miért érdemes azoknak is csatlakozni a programhoz, akik még csak tervezik a vállalkozásuk elindítását?
A program remek alapot fog nyújtani számodra, hogy már a vállalkozásod elindulásakor olyan készségeknek és önismeretnek legyél birtokában, amikkel annyira hatékony leszel, hogy maximálisan a vállalkozásfejlesztésre tudj fókuszálni.
Úgy érzed, hogy kevés a szabadidőd, és az a félelmed, hogy a programmal csak még több energiád és időd megy el?
A programba valóban időt és energiát kell fektetni, de az villámgyorsan meghozza a gyümölcsét, és nemcsak visszahozza a befektetett időt, hanem a jövőben időt spórol majd meg számodra.
Milyen felületeken folyik az oktatás?
Kérésre többféle alkalmazáson is rendelkezésre állok, a preferált felület a Zoom meeting szoftver.

Milyen fizetési és lemondási feltételek vannak?
A Menedzserképző Központ az egyeztetéseket követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Igény esetén részletfizetési lehetőséget biztosítok kedves ügyfeleimnek.
Az egyes tréningalkalmak módosítását a Menedzserképző Központ kizárólag írásban fogadja el. Az időpont módosítására és lemondásra legkésőbb a képzés előtt 72 órával van lehetőség.
Mik a folyamat első lépései?
1. Egy online megbeszélés alkalmával átbeszéljük a fejlesztési folyamat részleteit, egyeztetjük, hogy mit vársz el a programtól. Ránézünk, hogy egyes területeken milyen nehézségeid vannak, kiválasztjuk a fő fókuszokat. Egyeztetjük az alkalmak időpontjait. (Igény szerint az összes alkalom dátumát fixálhatjuk előre, vagy arra is van lehetőség, hogy csak az első alkalmak időpontjait rögzítsük előre.)
2. Az adminisztrációs egyeztetéseket követően kiállítom a díjbekérőt.
3. A közös munka megkezdése előtt küldök egy kifejtős kérdőívet, hogy az további támpontokat adjon számomra az előzetes felkészüléshez és az eredményes együttműködéshez.


Egyszerre csak limitált számú ügyféllel tudok dolgozni, várom mielőbbi megkeresésedet!Várom megkeresésedet, kérdéseid esetén készséggel állok rendelkezésére:


Ács Nóra ügyvezető igazgató, tréner

Menedzserképző Központ
 
  
06 70 264 3146
   acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
⩖⩖⩖  www.menedzserkepzokozpont.hu

A képek partnerünktől, az 123RF Képügynökségtől származnak.

123RFMédiatámogató partnerek


esemeny_menedzser
rendezveny_vilag
uzleti_hirszerzes
További elemek a www.canva.com által kerültek szerkesztésre.

Menedzserképző Központ © 2012-2021.