Online változat

L.É.P.J.!
SZEMLÉLETMÓDVÁLTÓ
EGYÉNI
MENTORPROGRAM


Önismeret és készségfejlesztés,
one-to-one online tréningekkel, utókonzultációkkal, tanácsadással


Lendület   Élmény   Produktivitás   JelenlétEgyéni program, aminek fókuszában ügyfeleim SAJÁT képességeinek és önismeretének fejlesztése áll.


ELMÉLETI ALAPOK   |   JÁTÉKOS, ELGONDOLKODTATÓ FELADATOK   |   INSPIRÁLÓ GONDOLATOKMost van lehetőséged, hogy dönts és elindulj végre az utadon! Itt a megoldás, hogy úgy szárnyalhass a munkádban és a magánéletedben, ahogyan azt elképzelted. LÉPJ!❯❯KOMPLEX SZEMLÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM AZOKNAK, AKIK DINAMIKUS ÉS HATÉKONY FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGET KERESNEK, ÉS FELISMERIK AZT, HOGY ÖNMAGUK ÉS KÉSZSÉGEIK FEJLESZTÉSE NÉLKÜL AZ ÁLTALUK KÉPVISELT VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSE SEM MEGY MAXIMÁLISAN.

❯❯  Régóta próbálod megtalálni a valódi és működő megoldást arra, hatékonyabban fejleszd önmagadat és az általad képviselt vállalkozást, de nem találtad eddig az utadat?
❯❯  Úgy érzed, hogy szakmai szinten jó úton jársz, de hiányzik valami ahhoz, hogy igazán hatékony legyél?
❯❯  Szeretnéd tudatosabban élni a mindennapokat?
❯❯  Szeretnél előbbre jutni a ranglétrán?
❯❯  Eleged van az alkalmazotti létből? Már nem élvezed, amit csinálsz? Szeretnél vállalkozóvá válni?
AKKOR EZ A PROGRAM NEKED SZÓL!
Az egyéni fejlesztési programban magad döntöd el, hogy mikor szeretnél kezdeni,

nem kell egy várnod arra, míg egy csoportos kurzus indul,

VÁGJ BELE MOST!


A világ és a környezet állandóan változik. És te magad? Gondoltál már arra, hogy mit veszítesz, ha továbbra is minden marad a régiben?

Aki nem fejlődik, az automatikusan lemarad!

Csak szeretnéd, vagy valóban akarod is? Mit gondolsz, mi lesz, ha nem változtatsz és nem teszed meg azt, ami valóban működik?
Ajándék munkafüzet az ESEMÉNY MENEDZSER hírlevél olvasói részére! A jelentkezéskor kérlek, mindenképpen hivatkozz arra, hogy a programból az ESEMÉNY MENEDZSER által hallottál.A programot tartja: Ács Nóra, tréner, ügyvezető igazgató, Menedzserképző KözpontMiért hoztam létre a programot?


16 éve dolgozom az üzleti szférában, 9 éve vagyok vállalkozó. Ha már a vállalkozásom megalapításakor birtokában lettem volna azoknak a képességeknek, amikkel most rendelkezem, és már akkor mélyebb önismeretre tettem volna szert, teljesen más lendülettel, szemlélettel fejlesztettem volna a cégemet.
 

Szeretnék a programmal ügyfeleimnek hosszú éveket megspórolni. Hiszek az egyéni fejlesztési folyamatok erejében és hatékonyságában, ezért bevált metódussal, egyszemélyes tréningekkel dolgozom kedves ügyfeleimmel.

Kiknek szól a Mentorprogram?

❯❯  Olyan vállalkozóknak, akik szeretnék végre a saját kezükbe venni a gyeplőt, és turbó fokozatra szeretnének kapcsolni.
❯❯  Azoknak, akik szeretnének feljebb lépni a ranglétrán, és belátják, hogy ez az egyéb kompetenciáik és az önismeretük fejlesztése nélkül nem megy.
❯❯  Olyan kezdő vállalkozóknak, akik a jövőben a vállalkozásuk fejlesztésére szeretnének koncentrálni, így előtte szeretnék önmagukat fejleszteni.
❯❯  Azoknak, akik azt tervezik, hogy vállalkozóvá válnak, és a cégalapítást követően csak a vállalkozásuk fejlesztésével szeretnének foglalkozni.

A programban kétféle csomag közül lehet választani. Használd ki a nyarat a fejlődésre, kezdj bele a programba, bevezető áron!


Ajándék munkafüzet az ESEMÉNY MENEDZSER hírlevél olvasói részére! A jelentkezéskor kérlek, mindenképpen hivatkozz arra, hogy a programból az ESEMÉNY MENEDZSER által hallottál.
 

Egyszerre csak limitált számú ügyféllel tudok dolgozni, várom mielőbbi megkeresésedet!

Várom megkeresésedet, kérdéseid esetén készséggel állok rendelkezésére:


Ács Nóra
ügyvezető igazgató, tréner
Menedzserképző Központ
  
06 70 264 3146
acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.
www.menedzserkepzokozpont.huA képek partnerünktől, az 123RF Képügynökségtől származnak.

123RF


Médiatámogató partnerek


esemeny_menedzser
rendezveny_vilag
uzleti_hirszerzesTovábbi elemek a www.canva.com által kerültek szerkesztésre.