Menedzserként dolgozol?
Vállalkozó vagy?


❯❯  Gyakran érzed úgy, hogy túlterhelt vagy, megrekedtél, vagy a kiégés határán vagy?
❯❯  Már nem élvezed azt, amivel foglalkozol? Szeretnél váltani?
❯❯  Vagy eleged van az alkalmazotti létből, és szeretnél vállalkozó lenni?
Készen állsz rá, hogy változtass egy olyan egyéni fejlesztési program által, ami a személyiségedre, a munkakörödre, a tudásodra, a tapasztalataidra van szabva?

✅  Tedd meg az első lépést, jelentkezz 45 perces díjmentes online konzultációra a Menedzserképző Központhoz, amin megtudhatod, hogyan tudsz elindulni a fejlődés útján, és miként tudsz produktívabbá válni.Tekintsd meg az alábbi hivatkozáson található, rövid összefoglaló videót a programról!


Az ESEMÉNY MENEDZSER hírlevél olvasói részére ajándék videótréninget biztosítok Ön/tudatosság témában. A jelentkezéskor kérlek, mindenképpen hivatkozz arra, hogy a programról az ESEMÉNY MENEDZSER által hallottál.
Már a konzultációból profitálhatsz, ha:
👉 VÁLLALKOZÓKÉNT azt érzed, hogy megrekedtél, és talán magad vagy a gátja vállalkozásod fejlődésének, de már felismerted, hogy itt az ideje a saját kezedbe venni a gyeplőt, turbó fokozatra kapcsolni, hogy önmagad és a kompetenciáid fejlesztésével a vállalkozásod is szárnyalhasson.

👉 MENEDZSERKÉNT dolgozol, a kiégés kerülget, vagy nem elégszel meg a langyos vízzel, szeretnél új kihívásokat keresni, vagy még feljebb lépni a ranglétrán, és belátod, hogy ez az egyéb kompetenciáid és az önismereted fejlesztése nélkül nem megy.

👉 szeretnél KITÖRNI AZ ALKALMAZOTTI LÉTBŐL, és keresed a lendületet, muníciót ahhoz, hogy belevághass a saját vállalkozásodba.✅ A díjmentes, online konzultáción átbeszéljük, mik okoznak nehézséget a mindennapi munkádban, magánéletedben, és segítek beazonosítani a fejlődési területeket.
Átbeszéljük az egyéni fejlesztési stratégiád folyamatát, hogy a program során személyiség- és helyzetfüggő válaszokat, megoldásokat kapj.
Már a közös munka első napjától érezni fogod az új lendületet, és a program végére visszaveszed az irányítást a folyamataid felett, és úgy fogsz szárnyalhatni a munkádban, ahogyan azt elképzelted.


A programot tartja: Ács Nóra, tréner, ügyvezető igazgató, Menedzserképző Központ


Egyszerre csak limitált számú ügyféllel tudok dolgozni, várom mielőbbi megkeresésedet!


Az ESEMÉNY MENEDZSER hírlevél olvasói részére ajándék videótréninget biztosítok Ön/tudatosság témában. A jelentkezéskor kérlek, mindenképpen hivatkozz arra, hogy a programról az ESEMÉNY MENEDZSER által hallottál.

Várom megkeresésedet, kérdéseid esetén készséggel állok rendelkezésére:


Ács Nóra
ügyvezető igazgató, tréner
Menedzserképző Központ
  
06 70 264 3146
acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.
www.menedzserkepzokozpont.huA képek partnerünktől, az 123RF Képügynökségtől származnak.

123RF


Médiatámogató partnerek


esemeny_menedzser
rendezveny_vilag
uzleti_hirszerzesTovábbi elemek a www.canva.com által kerültek szerkesztésre.