DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ II. Turisztikai Konferencia

2014. május 15. (csütörtök)
Budapest, Corvin Dumaszínház

Radisics Milán

Radisics Milán

Reklámszakember, közösségi média szakértő, a SocialDaily.com alapítója, szabad idejében a National Geographic természetfotó-riportere.

A SocialDaily.com oldalt három évvel ezelőtt Radisics Milán alapította azzal a céllal, hogy a dinamikusan frissülő toplistákkal és a szerkesztőségi tartalommal segítse a piaci szereplőket, hogy eligazodjanak a folyamatosan formálódó közösségi média marketingvilágában.

Mára egy közösségi médiára specializálódott kiadói, technológiai és kommunikációs céggé nőtte ki magát, amely híreket, adatokat szolgáltat, marketing- és üzleti alkalmazásokat fejleszt, kampányokat tervez és közösségi média jelenléttel kapcsolatos tanácsokat ad nemzetközi vállalatoknak és kisvállalkozásoknak egyaránt.

Az oldalon ingyenesen hozzáférhető több mint 17 ezer hazai, aktív Facebook page napi változása és analitikája és 240 ország részletes Facebook-statisztikája.

A SocialDaily hazánkban első olyan cég, amely specializálódott a teljesítmény orientált Facebook hirdetések területén, ennek keretein belül, üzleti profilon keresztül és speciális hirdetéskezelő szoftverek segítségével hatékony Facebook hirdetési kampányok szervezését vállalja.  

A SocialDaily magyar kiadása havi 95 000 egyedi olvasóval rendelkezik, ezen kívül a oldalnak elérhető az indiai, olasz és román változata, és több nemzetközi kiadás is startol a közeljövőben.

Több mint 250 közösségi média kampányban közreműködött, ügyfelei közé tartoznak többek között: Toyota Magyarország, Lexus Hungary, Office Depot, Gault Millau, Bortársaság, Shopline, AEGON Biztosító.

Termékeink és márkáink:
SocialDaily.com, QvaJo.hu, LegLike.hu, LikeSlice.me, FanFisher.com, PressBee.me, SDai.ly